A tárnoki Futónagykövetség különítménye a Nike Budapest Félmaratonon

  140

  Csak akiket ő nevezett, ők vannak 17-en, van köztük fiúk és lányok, diákok és felnőttek, de sokkal-sokkal népesebb a tábor, ha mindazokat számoljuk, akik az ő nagykövetségéhez tartozó Tárnok-Érd területéről érkeznek vasárnap futni. Külön büszkeség, írta Ági, hogy sok köztük a nagycsaládos családanya és családapa, ami ismételten jó bizonyítéka annak, hogy család mellett is lehet időt szakítani a sportra, sőt nem, hogy lehet, hanem kell is, hiszen ezáltal tudunk ‘egészséges’ példát mutatni a gyermekeknek. A helyi judo csapat edzői gárdája is összeszerveződött, látván Ági csapatát lelkesen készülni a megmérettetésre; az edzők Trióban futnak majd.

  Legtöbbjüknek a félmaraton lesz a legfontosabb felkészülési állomás az októberi Spar Budapest Maratonra, így, hogy szokják a hangulatot is, magukkal hozzák barátaikat, családtagjaikat, hogy a szurkolói tábor is minél népesebb legyen.

  Természetesen nem csak ő, hanem az ország összes futónagykövete igyekszik a lehető legnagyobb csapattal részt venni az eseményen, összetartozásukat egyenpólókkal, közös különbusszal és egyéb eszközökkel demonstrálva. De amint megérkeznek a rajtvonalhoz, a csapatok közti különbségek elhalványulnak, s a rajtpisztoly eldördülése után mindenkinek csak futni kell, hogy beteljesítse azt az álmát, ami miatt idejött.

  Hajrá!

  forrás:www.futanet.hu