Oklevéleső és betlehemes

  51

  Az ünneplést a felsősök kezdték. Ahogy Bagdiné Dudog Orsolya igazgató elmondta, az egyes körzeti tanulmányi versenyeken egyre jobb helyezéseket érnek el a tárnoki diákok, a versenytársak felkészítő tanáraitól egyre többször hallja, hogy már tartanak a mi diákjainktól. De tanulmányi versenyt az iskolában is rendeznek szinte minden tárgyból. Ok valamennyien itt, az egész iskolaközösség előtt kapták meg az oklevelüket, így aztán valóságos tömegjelenetek alakultak ki a karácsonyfa tövében. A többiek pedig vastapssal jutalmazták eredményes társaikat.

  Az oklevelek átadásában segédkezett Szolnoki Gábor polgármester is, majd több osztály zenés-táncos produkcióval szórakoztatta társait. Az ünnepség végére az aula karaoke-klubbá alakult, ahol mindenki együtt énekelte a Happy Gang slágerét:

  Szentkarácsony eljött az ég a földre száll,

  Ünnepeljünk boldogan e fényes éjszakán!

  ##IMG16692##Az alsósok közös énekkel kezdtek, majd a 3. c osztályosok betlehemes játékát nézték meg. Ezután itt is eredményhirdetés következett: Tárnok Nagyközség Önkormányzata az OTP támogatásával hirdette meg „Az én Karácsonyom” című rajzpályázatot. A legszebb rajzok készítői itt kapták meg Szolnoki Gábor polgármestertől és dr. Simon Mária jegyzőtől jutalmukat óvodás, alsó tagozatos és felső tagozatos kategóriában. A különböző versenyeken jól szerepelt diákok itt is oklavelet kaptak és a díjátadó után a gyerekek hangos éneklése visszacsalogatta még a Mikulást is, aki egy puttonnyi szaloncukorral érkezett…

  tarnokhir.hu