Új év, új hónap, újra Tárnoki Hendikep

  126

  Az elmúlt években közel kétszázan fordultak meg e közös futós alkalmakon. Azt gondolom ez már önmagában nagy siker. Mégis a legnagyobb öröm számomra az, hogy ezekből a közös futásokból, ami havonként csupán csak egyszer van, kialakultak barátságok, futótársaságok, és már nem csak havi, hanem heti rendszerességgel járnak ki futni télen-nyáron, hőségben-fagyban egyaránt. Vagyis sikerült már jó pár embert „rászoktatni” a rendszeres testmozgásra. Ez az igazi siker!

  Minden hónap első szombatján, vagyis idén először január 5-én 9.00 órakor indul a közös futás a Tárnoki Öreghegy lábától.

  Minden fontos és lényeges információ, futások pontos időpontjai, megtalálható itt: http://www.hendikepweb.hu/2011/lap_2.htm

  A futást sosem késő elkezdeni! Bárki, bármikor beállhat, csatlakozhat. Vannak ovisok, gyerekek, felnőttek, idősek egyaránt, és van, aki 20 perc alatt körbefutja a pályát, de van olyan is, akinek 40 percre van szüksége…ez teljesen mindegy, hiszen nem ez a lényeg. Ami fontos, hogy legyen egy kis akaraterő, elszántság! A többi pedig majd jön magától. Az eredmény pedig: 30-40 perc aktív mozgás a friss, tiszta levegőn…szerintem ennél nem is kell több.

  Várunk mindenkit nagy szeretettel!

  Klemné Zabó Ágnes