Élelmiszersegély

    89

    Hegedűs Márta, elnök, Oktatási, Egészségügyi, Szociális és Közművelődési Bizottság: ‘Az Otthon Tárnokon Választási Szövetség Egyesület (OTVSZ) kiemelt feladatának tekinti a rászorulók megsegítését, ezért ez rendkívüli fontosságú feladat az önkormányzat részére is. A feladatot szervező Szociális Bizottság illetve a Szociális és Germekjóléti Szolgálat munkatársaival most is egy ilyen akció keretében dolgoztunk. Ismét sikeresen pályáztunk a GYEA élelmiszersegély programjában és újabb 650 fő részére nyertünk élelmiszercsomagot.

    Az osztás szervezése egy héttel ezelőtt megtörtént, az elmúlt két napon pedig átadtuk a csomagokat. Remélem, hogy ezzel sok család gondjait tudjuk enyhíteni! Az adományokkal kapcsolatos pontos nyilvános elszámolás, ami egyébként kötelező az ilyen esetekben, a Tárnokhír következő számában jelenik meg. Szeretném megköszönni a munkában résztvevő valamennyi önkormányzati dolgozó, a Szociális és Germekjóléti Szolgálat munkatársai és Zombori Ferenc képviselőtársam áldozatos munkáját!’

    A csomagokba most liszt, kétféle száraztészta és keksz került. Azoknak a rászorulóknak pedig, akik egészségi állapotuk miatt nem tudtak elmenni az Idősek Klubjába, házhoz szállítják a segélycsomagot.

    tarnokhir.hu