Óvodai szakmai napok 2013

  70

  ‘Hetedik alkalommal mutatja meg óvodai közösségünk, hogyan dolgozik, 15 évig jártak a gyerekeim itt óvodába, most, hogy már mindannyian iskolások, furcsa érzés nem apukaként nézni a falakon a gyerekek és pedagógusaink munkáit’ -mondta Szolnoki Gábor polgármester. ‘Tudom, hogy az utóbbi hetekben sok nehézséggel kellett megküzdeniük az óvoda energetikai korszerűsítése kapcsán, de higgyék el, mindent a gyerekek érdekében teszünk. A jól záródó ablakoknak, az új fűtési rendszernek köszönhetően majd mindenütt egyformán jó meleg lesz az oviban, a gyerekeink jobban fogják érezni magukat. Mi itt mindannyian tudjuk, hogy milyen fontosak a gyerekek, hisz ők a jövő, és tudja ezt Tárnok település is. Azon dolgozunk, hogy legyen elegendő óvodai férőhely, és egy pályázat kapcsán remélhetőleg hamarosan jó hírekkel is szolgálhatok e téren. Ha tehát önök közül valakit épp az óvodai helyhiány tartott vissza a gyermekvállalástól, nyugodjon meg és tervezzen bátran!’

  ##IMG16944##A polgármester természetesen megköszönte az óvodapedagógusok áldozatos és kitűnő szakmai munkáját majd következett a bemutató. A kicsiktől a nagycsoportosokig évfolyamonként mutatta be a Mesevár Óvoda 14. gyermekközössége, mi mindent tanultak az itt töltött hónapok, évek alatt.

  ##IMG16945##A kiscsoportosok még halkan, megilletődve mondták a verseket és énekeltek, a középsősök már körjátékot is játszottak és a versmondás közben már jutott egy-egy kis intés anyának, apának, nagyinak is. A nagycsoportosok pedig már igazi profikként viselkedtek a színpadon, hogy elkápráztassák a közönséget.

  Kedden 17.00 órakor a Mesevár óvoda 15., szerdán a Hétszínvirág Tagóvoda, csütörtökön pedig a Pitypang Tagóvoda óvodásainak műsorát láthatják az érdeklődők.

  tarnokhir.hu