A Pest Megyei Civil Információs Centrum 2013/5. sz. hírlevele

  55

  Tisztelt Civil Partnerünk!

  Felhívjuk figyelmüket, hogy március 25-én (hétfőn) lejár a beadási határideje a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2013-as szakmai pályázatainak valamint a civil szervezetek adományok után járó normatív kiegészítésére szolgáló pályázatnak. Ennek kapcsán “Last Minute” Partnerségi Információs Napot rendezünk március 23-án (szombaton) amelynek keretein belül tanácsadás formájában lehetőséget nyújtunk arra, hogy – igény szerint – szakértőnk közreműködjön a pályázat átnézésében, szükség szerinti kiegészítésében, módosításában, illetve véglegesítésében. A meghívót a hírlevél mellékletében találhatják. Nagy szeretettel hívjuk és várjuk Önöket és kérjük rendezvényünkről más civil szervezeteket is tájékoztatni szíveskedjenek. Részvételi szándékukat kérjük jelezni szíveskedjenek.

  A Pest Megyei Civil Információs Centrum segíteni kívánja a térség civilszervezeteit abban is, hogy a Norvég Civil Támogatási Alap aktuális pályázataihoz kapcsolódóan együttműködő civilszervezeti partnereket találjanak.

  Mint ismeretes, egy szervezet főpályázóként egy pályázatot nyújthat be, és ezen kívül egy pályázatban szerepelhet partnerként.

  Kérjük azokat a civilszervezeteket, melyek a Norvég Civil Támogatási Alap pályázataiba PARTNERKÉNT bekapcsolódnának, küldjék meg elérhetőségüket számunkra. Kérjük, levelükben elérhetőségük feltüntetése mellett röviden foglalják össze működési területüket is.

  Kérjük továbbá a pályázni kívánó és partnereket kereső civilszervezeteket, hogy partner igényüket jelezzék felénk.

  Partnereket várunk a Norvég Civil Támogatási Alap kisprojektjeihez és makro projektjeihez egyaránt!

  A jelentkezőket a beérkezés sorrendjében ajánljuk az adott témakörben induló pályázóknak.

  Sikeres pályázást kívánunk!

  Üdvözlettel:

  Pest Megyei Civil Információs Centrum

  www.cicpestmegye.hu

  +36 24/898-150

  +36 20/311-1877