Csatornázás Földünk védelmében

  384

  „Jobbá tesszük életünket” – Szennyvízcsatornázás és a Föld Napja rajzpályázat gyerekeknek határideje módosult.

  Az Érd és térsége Szennyvíz-tisztítási Program által március végén meghirdetett rajzpályázatra beküldött művek beérkezésének határideje módosult, 2013. április 29. hétfőig várjuk rajzodat, melyen megmutathatod például, hogy

   a szennyvízkezelés elősegíti, hogy tisztább vizet ihassunk és

   segíti a Duna tisztulását,

   védi a talajt, hogy egészségesebb zöldségeket és gyümölcsöket ehessünk, termeszthessünk

   könnyebbé, jobbá és tisztábbá teszi a településünket,

  de természetesen más ötleteket is kidolgozhatsz.

  Az eredményhirdetést 2013. május 11-én, a szennyvíztisztító nyílt napon tartjuk, ahol kiállítást is szervezünk a legjobb munkákból.

  Pályázhatnak: 7 és 14 éves kor közötti gyerekek

  A most zajló csatornázásról még több tudnivalót az http://erdhirado.hu/csatornazas oldalon találsz.

  Alkalmazott technika: a rajzok bármely technikával készülhetnek, a hagyományos ceruza, festék, filctoll, zsírkréta alkotások mellett kollázsokat is elfogadunk.

  A pályázat benyújtásának módja: személyesen az Érdi Csatornázási Ügyfélszolgálaton (Érd, Alispán u. 4.) az alkotás leadásával, vagy jpg formátumban (szkennelve) az erdirajzpalyazat@gmail.com címre küldve. Mindkét esetben fel kell tüntetni a pályázó gyerek nevét, életkorát, az iskolája nevét és címét.

  Az összes beérkezett rajzot megtekinthetővé tesszük az „Érdi Csatornázás” Facebook oldalon, ahol szavazni is lehet a legjobban tetsző alkotásokra.

  Elbírálás: a beérkezett pályaművek közül 1-3. helyezettet, a legtöbb pályázót indító osztályt és a legtöbb lájkot begyűjtő pályázót díjazzuk. Az 1-3. helyezés nyerteseiről a projekt szakembereiből és helyi művészekből álló zsűri dönt majd.

  Nyeremény: a helyezettek értékes tárgynyereményekben részesülnek.

  forrás: Érd Csatornázásért Konzorcium