Energetikai korszerűsítés – Homlokzati hőszigetelés mindenütt

  33

  A munkálatok a legelőrébb a Mesevár Óvodában és az alsós iskola konyha felőli oldalán tartanak – már a homlokzaton két úgynevezett glettréteg van, és amennyiben az időjárás is engedi, megkezdődhet a homlokzat színezése is.

  Az Idősek otthonában befejeződött az utólagos vízszigetelés. Itt, a Polgármesteri Hivatal „A” épületén és a Hétszínvirág Tagóvoda épületén a hungarocelltáblákat már feltették, azok rögzítése, és glettelése halad mindhárom épületen.

  A felsős iskolában befejezéséhez közeledik a tető szigetelése, zajlik az utólagos lábazati vízszigetelés és a homlokzati hőszigetelés.

  Az iskolában április 22-23-án tanítási szünet lesz. Ezalatt a két nap alatt cserélik ki a felsős iskolában az aula felső világítóablakait, amelyet balesetvédelmi okok miatt tanítás alatt nem lehet elvégezni. Ugyancsak ekkor lesz az iskolai kazánok szakhatósági átadás-átvétele. Ehhez a jövő héten mindent előkészítenek, pénteken a tanítás után leállítják a kazánt, elvégzik az utolsó simításokat, viszont a szakhatóságok csak hétköznap szállnak ki a rendszer ellenőrzésére.

  A könyvtár épületében már az új kazán üzemel, ott viszont hétfőn kezdődik meg a homlokzati hőszigetelés.

  tarnokhir.hu