A munka ünnepe

  98

  A majális megnyitásaként Szolnoki Gábor polgármester a munka ünnepén Cseresnyés Attilát, a Tárnoki Köz-Ért Településüzemeltetési Kft. ügyvezetőjét, mellesleg a színpadi program házigazdáját, műsorvezetőjét hívta ki a színpadra, hogy nyilvánosan is megköszönje azt a munkát, amit ő és az általa vezetett cég Tárnok érdekében végez.

  ##IMG17117##Ezután dr. Aradszki Andrást, Tárnok országgyűlési képviselője hangsúlyozta, milyen fontos is az ember életében a munka, amit sokszor csak épp akkor becsülünk meg, amikor épp nincsen. Emellett szólt arról is, hogy május elseje Magyarország európai uniós csatlakozásának az napja is és minden EU-t jogosan érő kritika ellenére is hasznos hazánk számára, hogy e közösség tagjai vagyunk.

  A nagy melegben kellően rövidre fogott megnyitó után pedig zenés, táncos, énekes produkciók váltották egymást a színpadon. Bemutatkoztak Tárnok kisebb-nagyobb rock and roll és hip-hop táncosai, aztán hastráncosok, zumbázó hölgyek. Szólt a színpadon mulatós zene, rap, kemény rock, blues, szving, és úgynevezett crossover is: klasszikus hegedűmuzsika kongákkal kísérve.

  ##IMG17118##A gyerekeket ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, fagyi, kürtőskalács, vattacukor és más vígságok várták. A felnőttekre pedig sötétedés után utcabál várt, ahol a közkedvelz bulizenekar, a Brillantin volt a házigazda.

  tarnokhir.hu