Ajándék Tárnoknak

  137

  A kupont eredetileg a cég azok között akarta kisorsolni, akik a helyszínen megtekintik ajánlatukat. Kiderült azonban, hogy ezen a napon a tárnokiak szórakozni jöttek és nem a rezsi 10%-nál magasabb csökkentéséről tájékozódni.

  Így a német technológiát kínáló, napelemes áramtermelő rendszereket telepítő Jenzen Solar kft. a 200 ezer forint értékű kupont a Hip-Hop Akadémia számára ajánlotta fel. A táncsport egyesület azonban nem rendelkezik székházzal, ahol ezt hasznosítani tudta volna, így azonnal továbbajándékozták a kupont Tárnok Nagyközség Önkormányzatának.

  A település nevében a polgármester természetesen örömmel elfogadta a felajánlást és bejelentette, hogy Tárnok új bölcsődéjének áramellátásához használják majd fel a támogatott napelemes rendszert. Önkormányzatunk ugyanis egy sikeres pályázatnak köszönhetően állami támogatással új bölcsőde építését kezdi meg hamarosan.

  Képünkön az ajándékozó Jenzen Solar Kft. képviseletében Gulya Jenő, Szolnoki Gábor polgármester és a Hip-Hop Táncakadémia SE képviselői, Radics Ernő elnök, Mikey művészeti vezető és táncosok láthatók.

  A Jenzen Solar Kft. honlapja: www.napelem-szereles.com

  tarnokhir.hu