Születésnapi köszöntés

    105

    Annuska néni születésnapja reggelén lányától tudta meg, hogy valaki meglátogatja, mert vendégfogadáshoz kellett öltöznie. Nyolcra, mire Szolnoki Gábor polgármester és Szegedi Zsuzsanna anyakönyvvezető megérkezett, már ott volt az asztalon az aprósütemény. A vendégek először is egy szép virágcsokorral felköszöntötték Annuska nénit, átadták a miniszterelnök ünnepi jókívánságait és koccintottak az egészségére.

    Ahogy Annuska néni elmesélte, nem mindig lakott Tárnokon, de jó döntés volt ideköltöznie. A napjai nem tétlenségben telnek: kertészkedik és süt-főz. Ahogy azt a lányától megtudtuk, a család nagy kedvence Annuska néni lángosa. A család egyébként elég nagy: 5 unokája van, és hamarosan megszületik az első dédunokája is. Férjével 60 évig éltek együtt és bár hiányzik a vele való együttlét, tudja, hogy jó helyen van.

    A hivatalos köszöntés idején Annuska néni még úgy tudta, a család talán Orbán-napon tud majd összegyűlni, és akkor megköszöntik őt is, ám kifelé menet a lánya, Sümegi Gáborné elárulta, hogy másnapra családi meglepetésbulit szerveztek a 90. születésnap megünneplésére.

    tarnokhir.hu