Pedagógusnap 2013

  177

  Egy-egy szál virággal, süteménnyel, üdítővel vendégként várta hétfő délután a felsős iskola aulájába azokat, akik délelőtt mint “helybeliek”, ott dolgozók jártak ugyanitt.

  Szolnoki Gábor, polgármester: “Január óta polgármesterként kicsit távolabbról figyelem az iskolánk működését, viszont szülőként továbbra is napi a kapcsolatunk. Azonban annak ellenére, hogy az intézmény fenntartója, a tanárok munkáltatója az állam, ők mégis a mi gyerekeinket tanítják így polgármesterként továbbra is feladatomnak tartom, hogy figyeljek rájuk, segítsem őket, megtiszteljem őket, amikor csak tehetem. Az iskola Tárnok életének egy része, jövőjének záloga.”

  Sárközi Márta, az Érdi Tankerület igazgatója a pénteken tartott pedagógusnapi ünnepségre ugyan elküldte köszöntőjét, ám kihasználva az alkalmat, ezen az ünnepségen is köszöntötte kollégáit. Kiemelte, hogy a tanárok itt nem a tananyagot tanítják, hanem a gyerekeket, és hangsúlyozta, mennyire hálás, hogy elhivatott pedagógusok tanítják a tárnoki gyerekeket.

  A köszöntők után Bagdiné Dudog Orsolya igazgató új szerepkörben mutatkozott be: ő konferálta a műsort, amellyel a gyerekek köszöntötték tanáraikat. Volt ott akrobatikus rock and roll bemutató, gitár és zongoramuzsika, énekkari produkció, mesék, versek és árnyjáték.

  A műsor végén pedig Szolnoki Gábor polgármester a gyerekek segítségével minden megjelentnek egy-egy szál virágot nyújtott át.

  tarnokhir.hu