Rezsicsökkentés – Az ÉTV közleménye

  248

  Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. ezúton tájékoztatja tisztelt Felhasználóit arról, hogy a rezsicsökkentések végrehajtásáról szóló 2013. évi LIV. törvény a 2013. július 1-től igénybevett szolgáltatások esetében a víziközmű-szolgáltatók által alkalmazott víz- és csatornaszolgáltatási díjak 10%-os csökkentését írta elő a lakossági felhasználók, lakásszövetkezetek, társasházak esetében.

  A hatályos, 58/2013. sz. Kormányrendelet 65. § (8) bekezd. szerint a Szolgáltató a 2013. június 30-i vízmérőállások bediktálására 2013. július 1. és július 5. között biztosít soron kívüli lehetőséget a számla hátoldalán található, már megszokott elérhetőségeken. Ennek hiányában a díjváltozás időpontjában a mérőállás időarányos becsléssel kerül megállapításra.

  Amennyiben a vízmérő-leolvasó a fenti időszakban olvassa le a mérőket, abban az esetben a bejelentés nem szükséges.

  Mérőállását, lakossági felhasználóként a következő módokon jelentheti be Társaságnak:

  automata telefonos mérőállás rögzítő rendszer segítségével a +36(23)521-771-es telefonszámon,

  interneten a http://www.erdivizmuvek.hu weboldalon, megújult online ügyfélszolgálati rendszerben,

  SMS-ben a +36(20)392-7022 telefonszámon.

  Az SMS diktálás elvárt formátuma: c:vizora_Lvízmérőazonosító_vízmérőállás. (A _ jel szóközt jelent, példa: c:vizora L4401013331 500)

  Az ÉTV Kft. örömmel értesíti a tisztelt Felhasználókat, hogy a Társaság honlapján a korábbi mérőállás bejelentő rendszert a teljesebb szolgáltatásokat nyújtó, sokfunkciós Elektronikus Ügyfélszolgálaton belül helyezte el.

  Korábban már regisztrált Fogyasztók az e-ügyfélszolgálatba a megszokott e-mail címükkel és jelszavukkal léphetnek be, az új felhasználók pedig gyorsan és egyszerűen csatlakozhatnak.

  A szolgáltató az új szolgáltatások segítségével korábbi számláit megtekintheti, módosíthatja levelezési címét, és egyéb ügyintézésre is lehetőséget biztosít.

  A részletekért kérjük, keresse fel az ÉTV Kft. weboldalát, a www.erdivizmuvek.hu címen.

  forrás. ÉTV