Folytatódik a keresés

  172

  A délelőtt folyamán a nyolc szektorra osztott Tárnokot fésülték át a rendőrökből, polgárőrökből, tűzoltókból és civilekből álló keresőosztagok, amelyek munkáját keresőkutyák is segítették.

  A keresés folyamán Tárnok valamennyi utcáját végigjárták, becsengettek, információkat kértek, illetve átkutatták az Öreg-hegyet is. Közben a Tárnoki Köz-Ért Településüzemeltetési Kft. Munkatársai folyamatosan hordták a keresőknek a vizet, a csokoládét. Déltől pedig a keresők a felsős iskolában a tanárok és szülők által készített szendvicseket, kávét és vizet kaptak.

  A déli pihenőig nem sikerült megtalálni a pénteken eltűnt kisfiút, így a 13.00 órás eligazításon azokat, akik végeztek a számukra meghatározott terület átfésülésével más csapatokhoz csoportosították át. A feladat: Tárnok külterületeinek, mezőgazdasági területeinek átfésülése.

  Délután 16.00 órára vizsgálták át Tárnok teljes területét, ám Vidák Kálmánt nem találták meg. A rendőrség a település átfésülésével párhuzamosan számos bejelentést is kapott. Azok ellenőrzése is folyamatos, illetve a keresés tágabb körben más eszközökkel folytatódik.

  tarnokhir.hu