Köszönet a kutatásban résztvevőknek

  92

  Szolnoki Gábor polgármester: ‘Nagy megnyugvás valamennyiünknek, hogy épségben, egészségben megkerült a gyermek. A családdal együtt mi is nagyon aggódtunk érte.

  Ezúton szeretném megköszönni a kutatásban résztvevőknek a segítségét! A rendőrség munkatársai napok óta különböző módszerekkel keresték a gyermeket. Vasárnap pedig csodálatos összefogást tapasztaltunk – bár jobb lett vona nem egy ilyen éles helyzetben gyakorlatozni. De azt mondhatom, hogy az első ilyen helyzetben Tárnok jól vizsgázott.

  A rendőrség munkatársai, a speciális kutyás keresőszolgálatok, a saját és a környező települések polgárőrei, önkéntes tűzoltók, az iskola igazgatója és pedagógusai, szülők, osztálytársak, diákok – majdnem kétszáz fős csapat – valamennyien kivették részüket a kutatásból.

  Volt, aki a szakemberek vezetésével házról-házra, bokorról-bokorra átvizsgálta Tárnok teljes területét. Aki pedig a hőségben nem tudta a területet járni, az iskolában az ellátásukban nyújtott segítséget, kente a szendvicseket, főzte a kávét. Külön köszönöm a településüzemeltetési kft. dolgozóinak, hogy egész nap beszerezték és hordták az ellátmányt a kutatócsapatoknak s végül, de nem utolsósorban mindazon cégek és szervezetek segítségét, amelyek anyagi támogatásukkal is segítették, hogy az embereket ellássuk vízzel, csokoládéval, illetve hideg ebéddel.’

  ##IMG17262## ##IMG17263## ##IMG17264##

  ##IMG17265## ##IMG17266## ##IMG17267##

  ##IMG17268## ##IMG17269## ##IMG17270##

  ##IMG17271## ##IMG17272## ##IMG17273##

  tarnokhir.hu