Cipősdoboz akció Tárnokon

  123

  Idén lesz a 4. alkalom, hogy megszervezésre kerül a Fiatalok Karácsonya. Ilyenkor műsorral és ajándékokkal kedveskedünk a település fiataljainak. Ennek megvalósítására azonban szűkös erőforrásaink miatt mindig segítséget kértünk a község lakosaitól, mindez idáig nagy sikerrel.

  A fentiek alapján tehát kérjük Önöket, hogy a tél beállta előtti nagytakarítás, szortírozás alkalmával gondoljanak a szerény körülmények között élő gyermekekre! Feleslegessé, megunttá vált, de jó minőségben lévő játékaikat tegyék bele egy cipős dobozba, csomagolják be és legyenek olyan kedvesek címkézzék fel, hogy fiúnak, lánynak, illetve hány éves gyermeknek szánják az ajándékot. (Ez főként nekünk lenne segítség, hiszen ezáltal könnyedén ki tudjuk majd osztani a csomagokat.) 0-17 éves korú gyermekeknek várunk játékokat.

  A dobozokat az Idősek Klubjába (Fő utca 61.) és a Gyermekjóléti Szolgálat irodájába (Egészség, I. em. 4. ajtó) várjuk, munkaidőben 8-16 óráig.

  Előre is köszönjük a lakosság lelkes, őszinte segítségét! Adjuk meg a lehetőséget minden gyermeknek, hogy díszes, masnis ajándékot bonthasson ki karácsony alkalmából! Ehhez Önökre is szükség van!

  forrás: Tárnoki Szociális és Védőnői Szolgálat