SZALAD AZ IDő – MÁR CSAK 1 HÉT ÉS ZÁRUL A PÁLYÁZAT

  77

  Az értékelésben a témaválasztás mellett jelentős szerepet játszik majd a fotó minősége is. A fotó minősége szempontjából elsődleges a kompozíció, de egyéb tipikus technikai részletek is számíthatnak (pl.: élesség és a színek). A témaválasztás értékelésénél figyelembe vesszük a kreatív, eredeti nézőpontot is. Mindemellett a döntésben kikerülhetetlenül szerepet játszik majd, hogy a zsűri tagjainak mely képek tetszenek.

  A zsűri által kiválasztott fotók egészben vagy részben egyedileg, vagy egy-egy montázs darabjaiként szerepelnek majd a naptárban. Erről a beérkezett pályázati anyagok függvényében dönt a pályázat kiírója.

  Egy pályázó maximum havi 3 képpel indulhat, összesen 13 alkalommal (12 hónap, és címlapkép).

  A képek minimális felbontásának legalább 3 megapixelnek (2048 x 1536 px) kell lennie.

  Csak azon pályázók nevezése érvényes, akik betartják a beküldés szerkezetére vonatkozó kritériumokat.

  A beküldés szerkezetére vonatkozó kritériumok:

  – A pályázóknak a benevezett képeket elektronikus formában, a fotopalyazat.tarnok@gmail.com címre kell elküldeniük.

  – A levél tárgyaként a Tárnoki naptár 2014/adott hónap szöveget kell feltüntetni.

  – A levél szövegében fel kell tüntetni:

  o a kép készítőjének nevét,

  o a kép készítőjének születési dátumát,

  o a kép készítőjének lakcímét,

  o valamint a készítő által beküldött képek címét, képpel párosítható módon (javasoljuk, hogy a beküldött képek fájlneve a kép címével azonos legyen).

  Jogi kikötések:

  A pályázók a képek fotopalyazat.tarnok@gmail.com email címre való elküldésével, valamint nevük, címük és születési adatuk megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy képeiket Tárnok Nagyközség Önkormányzat weboldalain (tarnok.hu, tarnokhir.hu) felhasználja, időszakosan kiállítsa, vagy rendezvényein/rendezvényeivel kapcsolatosan felhasználja.

  A pályázó a képek beküldésével szavatolja, hogy a képeken szereplő bármely tárgy, személy vagy más védjegy, illetve design-elem felhasználási, közlési és nyilvánosságra hozási jogával írásban is rendelkezik, azokkal szemben harmadik személynek semmilyen tulajdonjoga, anyagi vagy nem anyagi jellegű igénye nem áll fenn.

  A pályázó kijelenti, hogy a beküldött képek bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli.

  A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a nevét a képei szerzőjeként Tárnok Nagyközség Önkormányzata feltüntesse.

  A zsűri fenntartja magának a jogot arra, hogy a beérkező anyag minőségétől függően ne, vagy csak részben osszon ki díjakat.

  Tárnok Nagyközség Önkormányzata szavatolja, hogy a pályázó cím, email cím, és születési adatát kizárólag a pályázó értesítésére és azonosítására használja, harmadik fél számára nem adja tovább.