Impresszum

A portál tulajdonosa és üzemeltetője a Tárnoki Köz-Ért Településüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Kft.

Tárnoki Köz-Ért Kft.
2461 Tárnok, Dózsa György út 148.
Postacím: 2461 Tárnok, Pf.: 11.

cjsz: 13-09-134152 (Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága)

adószám: 11716242-2-13
Tel.: 06 23 388 616

E-mail: titkarsag@koz-ertkft.hu

Felelős kiadó: Bíró Zoltán

E-mail: biro.zoltan@koz-ertkft.hu

Szerkesztő: Bartos Csilla

Tel.: 06 20 394 4662

E-mail: tarnok1257@gmail.com

A tarnokitenyek.hu honlapon található tartalom a Tárnoki Köz-Ért Kft. szellemi tulajdona. A tarnokitenyek.hu oldal teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap bármely tartalmi elemét vagy teljes egészében azt másolni. A jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után. A laptól információkat átvenni csak a lapra való hivatkozással és az eredeti információk megtartása feltételével lehet.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni. (pl. MTI)

A tarnoktenyek.hu mindig hiteles információk közlésére törekszik. A Tárnoki Köz-Ért Kft. felhívja a figyelmet, hogy a honlapon megjelentetett információk a legnagyobb gondosság és körültekintés mellett sem mindig teljeskörűek, nem kerülnek folyamatosan aktualizálásra. Ez vonatkozik minden olyan hivatkozásra (linkre) is, melyekre ez az oldal közvetlenül vagy közvetve hivatkozik. A Tárnoki Köz-Ért Kft. a honlapon megjelent információkért, dokumentumokért, a konkrét közvetett vagy közvetlen károkért, melyek az oldalon hozzáférhető információk vagy dokumentációk kapcsán jöttek létre, sem kártérítési, sem egyéb felelősséget nem vállal.

A Tárnoki Köz-Ért Kft. a honlapon keresztül elért oldalak tartalmáért nem felel. A tarnokitenyek.hu oldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó/olvasó saját felelőssége.

Minden jog fenntartva!