Házi csatornabekötések

  128

  Január elseje óta tízszeresére emelkedett a talajterhelési díj, vagyis az, aki továbbra is az emésztőt akarja használni, a vízfogyasztás mértékében köbméterenként 3600 Ft talajterhelési díjat köteles fizetni. Mindenkinek elemi anyagi érdeke tehát rákötni a csatornára.

  „Hetente 3-5 házi bekötést végez a cégünk – mondja Cseresnyés Attila, a Tárnoki Köz-Ért Kft. ügyvezetője. Szerencsére sokan keresnek bennünket és büszkén mondhatom, nem csak azért, mert hirdetünk az újságban! Még nem volt panasz a munkánkra, kollégáim nagy szakértelemmel és a lehető legkisebb rombolással igyekeznek elvégezni egy-egy ilyen bekötést. Bármikor adhatunk referenciát Tárnok egész területéről.”

  A házi bekötéseket meg kell terveztetni egy akkreditált mérnökkel, majd a tervei alapján készülhet el a kivitelezés, amit később a szolgáltató vesz át. Ez egy házi csatornarákötés rövid története.

  „Mi teljes ügyintézéssel vállaljuk a házi csatornarákötések kivitelezését, vagyis van akkreditált mérnökünk, aki a helyszíni felmérés alapján megtervezi a bekötést és lebonyolítja a szakhatósági átvételt is – mondja Cseresnyés Attila. Ráadásul mivel a település üzemeltetéséért felelős önkormányzati tulajdonú cég vagyunk, alacsony haszonkulccsal dolgozunk és munkatársaink valamennyien tárnokiak! Vagyis aki velünk dolgoztat, tárnoki embernek ad munkát”

  A csatornázás előrehaladtával jövőre a házi csatornabekötések kiépítése várhatóan felgyorsul. A tarnokhir.hu kérdésére válaszolva az ügyvezető elmondta, idén a fagyok beálltáig dolgoznak a bekötéseken és amint az időjárás engedi, tavasszal folytatják. A munkafelvétel azonban folyamatos…

  Érdeklődni a 23/388-616-os telefonszámon, vagy személyesen a Dózsa György út 148-ban lehet.

  tarnokhir.hu