Születésnapi Péntek Érted

  101

  A Művelődési Ház fiatal gárdája egy éve várja kéthetente péntekenként elsősorban a tizen-, huszonéveseket, hogy játékokkal, kártyával itt töltsék el az estét. A program hamar népszerű lett, így a születésnapi estén a ház összes termében történt valami.

  Az “akváriumban”, vagyis a Varga Vilma teremben “árnyékbokszolók” még közlekedési dugót is okoztak, mert több autós is megállt és nézte a játékot. (Közülük többen vissza is jöttek a gyerekeikkel együtt kipróbálni a kinect-et.)

  A születésnapost az egyik támogató, Szolnoki Gábor is felköszöntötte. Megköszönte az ötletgazdáknak, szervezőknek, hogy gondolnak a gyerekekre. “Angyalföldi gyerek vagyok, úgyhogy tudom, ebben az életkorban milyen nehéz normális elfoglaltságot találni egy srácnak. Vannak a kortársaitok között, aki most például az állomásépületet graffitizik össze, vagy az Egészségház előtt fákat tesznek tönkre. Köszönöm nektek, hogy inkább az itteni szórakozást választjátok és a művelődési ház gárdájának, hogy kitalálták ezt a programot!”

  Az ünnepi alkalomra a zsíros kenyér és a tea mellé csokitorta és energiaital is került. Az ünnepi percek után pedig folytatódott a csocsó, a BL-videojáték félbehagyott meccse, a boksz, a pingpong…

  tarnokhir.hu