Csatornázás – Mire figyelünk

    60

    A munkálatok megkezdése előtt önkormányzatunk több pontban megegyezett a konzorciummal, milyen technológiai hiányosságok nem fordulhatnak elő a jövőben. Ehhez az önkormányzat is fokozott figyelemmel kíséri az építést, műszaki ellenőr járja majd munkaterületet. A megállapodás értelmében az ő jelzéseire pedig azonnal reagálnia kell az építőknek. Emellett a műszaki ellenőrünk előre egyeztet a kivitelezőkkel az egyes utcák megkezdése előtt, hogy ott esetlegesen nincs-e valamilyen előre meghatározható feladat, amelyet a lakók érdekében el kell végezni. Sok olyan hiba volt ugyanis a kivitelezés során, amit önkormányzatunk, és mi lakók sem akarunk újra látni Tárnokon.

    Szorosabb együttműködést alakítottunk ki a csatornázást felügyelő Független Mérnök Szervezettel is, így remélhetőleg a hivatalos ellenőrzés is erősödik.

    A lakosságot pedig arra kérjük, panaszaikat továbbra is a csatornázási projekt ügyfélszolgálatánál, Halmos B. Ágnesnél jelezzék! Elérhetősége: 06 (20) 420-1210 , e-mail: csatornazas@tarnok.hu.

    tarnokhir.hu