Hét önkormányzati épületben kicserélték a kazánt

  54

  Nemcsak a nyílászárók cseréje illetve a külső hőszigetelés szerepelt az energetikai korszerűsítési pályázatban, hanem a felújítandó épületek kazánjainak cseréje is.

  Ezeket a munkálatokat az időjárástól függetlenül el lehetett végezni, így a kazáncsere megtörtént a Mesevár Óvoda 2. épültében, a Hétszínvirág Óvodában, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportiskola és Pedagógiai Szakszolgálat alsós és felsős iskolaépületeiben, a Művelődési Ház és Könyvtár (Ifjúsági Ház), az Idősek Klubja és a Polgármesteri Hivatal ‘A’ épületében is.

  Az épületekbe különböző méretüktől függően 24-75 KW teljesítményű IMMERGAS VICTRIX kW/kWX típusú elektronikus gyújtással, lángmodulációval, digitális vezérléssel, légelőkeveréses égővel ellátott kondenzációs, zárt égésű fali gázkazánokat szereltek fel.

  Az IMMERGAS 1964 óta vezető szerepet tölt be a háztartásokban használatos gázüzemű fűtőkészülékek tervezésében és gyártásában, hazai leányvállalatát 2004-ben alapították.

  A beszerelt kazánok a jelenleg elérhető legmodernebb készülékek közé tartoznak, melyek a következő évi fűtési szezonban már komoly megtakarítást eredményeznek a közvetlen gázfelhasználás területén.

  A kazáncserék összköltsége meghaladja a 7 millió forintot

  tarnokhir.hu