Tárnokért díjasok 2013 – Bagdiné Dudog Orsolya

    715

    Bagdiné Dudog Orsolya a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Sportiskola és Pedagógiai Szakszolgálat igazgatója. 2010. júliusi kinevezése óta kimagaslóan sokat tett az iskola színvonalas oktatási intézménnyé tétele érdekében. Kitartó munkája és a példás összefogás (önkormányzat, Bolha Focitanoda SE) eredménye, hogy a 2011/2012. tanévtől az intézmény sportiskolaként működik.

    Az első olyan iskolaigazgató, aki nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az önkormányzati rendezvényeken az iskola tanulói változatos műsorral színesítsék a programot. Ez a pedagógiai hozzáállás segít abban, hogy a gyerekek most és a későbbiekben is fontosnak érezzék, hogy tegyenek valamit Tárnokért, a településért, ahol élnek. Részt vegyenek, a település kulturális életében, később alkotói legyenek, lehessenek Tárnok közéletének.

    Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. szeptember 25-ei ülésén alapított díjat azon személyek tevékenységének elismerésére, akik a település érdekében a díj odaítélését megelőző évben munkájukkal jelentősen hozzájárultak Tárnok fejlődéséhez. A ‘Tárnokért’ Díj minden évben legfeljebb öt személynek adományozható. a díjak átadására minden év március 15-én, nemzeti ünnepünk napján kerül sor.