Tárnokért díjasok 2013 – Lizicska József és Józsefné

    87

    Lizicska Józsefné több mint 10 éve tagja, illetve vezetőségi tagja a Szivárvány Nyugdíjas Klubnak. Munkáját szívvel-lélekkel végzi, hogy a tagok minél kellemesebb és szebb napokat tudjanak eltölteni a rendezvényeken.

    De Éva nemcsak a klub kiemelkedő tagja, de aktív tagja a falunak – az egyházközségnek és a művelődési háznak is. Például a Művelődési Házban 2013. január 8-án megnyílt “MALENKIJ ROBOT” kiállítás előkészítésekor nagyon sokat segített a fényképek és kiállított tárgyak beszerzésében és beazonosításukban. Ezen kívül a szlovák népviseleti ruhák kölcsönadásával, tárolásával, tisztán tartásával és rengeteg munkát végez önzetlenül.

    Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. szeptember 25-ei ülésén alapított díjat azon személyek tevékenységének elismerésére, akik a település érdekében a díj odaítélését megelőző évben munkájukkal jelentősen hozzájárultak Tárnok fejlődéséhez. A ‘Tárnokért’ Díj minden évben legfeljebb öt személynek adományozható. a díjak átadására minden év március 15-én, nemzeti ünnepünk napján kerül sor.