A Pest Megyei Civil Információs Centrum 2013/4. sz. hírlevele

  57  Tisztelt civil szervezetek és civil referensek!

  Ahogy azt sokan Önök közül már tapasztalhatták a 2013. évi NEA szakmai pályázatokon való sikeres részvételt célzó Partnerségi Információs Nap elnevezésű rendezvényeink sikerrel zajlanak Pest megye több területén. A részvétel és a visszajelzések is azt igazolják, hogy nagy igény és szükség van előadásainkra és tanácsadásainkra, ezért fontosnak tartjuk, hogy minél több szervezet számára segítséget tudjunk nyújtani a sikeres pályázáshoz a március 25-i beadási határidőig. Ennek érdekében és reményében kerülnek megrendezésre további rendezvények az alábbiak szerint, amely alkalmakra szóló meghívókat e hírlevél mellékletében találhatják. Ezúton biztatjuk Önöket, hogy vegyék igénybe szolgáltatásainkat minél többen és erre más szervezeteket is buzdítsanak azáltal, hogy e hírlevelet továbbítják, illetve a meghívókat a helyi szokásoknak megfelelően közzéteszik.

  Soron következő Térségi Partnerségi Információs Nap:

  2013. március 21. csütörtök, du. 18 óra – Érd

  Terveink között szerepel továbbá, hogy március 23-án ‘Last Minute’ Partnerségi Információs Nap elnevezéssel dunavarsányi központunkban olyan alkalmat szervezzünk a civil szervezeteknek, amelyen előadás és tanácsadás keretében minden jelenlévőnek segítséget nyújtunk, hogy amennyiben bármilyen jellegű kérdése vagy problémája van pályázatával kapcsolatban, akkor arra szakértőinkkel választ és megoldást találjunk, illetve pályázatuk áttekintésével segítsük az eredményes pályázást. Erre az alkalomra kifejezetten kérjük, hogy időben jelentkezzenek, mert akkor igyekszünk időbeosztás készítésével gyorsabbá és hatékonyabbá tenni a munkát.

  Végezetül egy hasznos információ a civil szféra számára:

  Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) útjára indította a Civil információs portált, amely a www.civil.info.hu oldalon érhető el. A honlapon elérhető – a civil társadalom számára fontos aktualitások és információk mellett – valamennyi civil szervezet, köztük a pártok bíróságon bejegyzett adatai, a pályázati lehetőségek, továbbá az is, hogy 1 százalékos felajánlásaikkal hányan és mekkora összeggel támogatták az adott szervezetet. A portálnak köszönhetően különböző szempontok szerint lehet keresni a szervezetek között, amely a kapcsolatteremtés és partnerség gyakorlását is hatékonyan szolgálhatja.

  Jó böngészést és információszerzést kívánunk a Civil információs portálon és szeretettel várjuk Önöket rendezvényeinkre!

  Üdvözlettel:

  Pest Megyei Civil Információs Centrum

  www.cicpestmegye.hu

  +36 24/898-150

  +36 20/311-1877

  A PEST MEGYEI CIVIL INFORMÁCIÓS

  CENTRUM

  tisztelettel meghívja Térségi Partnerségi Információs rendezvényére és az azt követő térítésmentes

  TANÁCSADÁSRA

  2013. március 21-én, csütörtök, du. 18 óra

  Helyszín: Polgárok Háza – Díszterem, 2030 Érd, Alsó u. 3.

  Előadás:

  Tájékoztató a 2013. évi NEA szakmai pályázatról

  Tanácsadás:

  2013. évi NEA szakmai pályázat

  Kérjük, hogy részvételi szándékát a cicpestmegye@gmail.com címen jelezni szíveskedjen