Tárnokiak „ellepték” hétvégén a fővárost

  57

  A 3,5 km-es családi futástól, a 7 km illetve 10 km-es futáson át egészen a félmaratonig többféle távon és versenyszámban indultunk. Fantasztikus volt látni a barátokat, futótársakat a célbaérkezéskor! Itt senki nem tört babérokra, senki sem a helyezésért vagy a dobogóért futott, hanem csakis kizárólag részt akart venni egy hatalmas nagy közösségi futófesztiválon, megérezni ennek a hangulatát, a hónapokon át tartó edzések gyümölcsét learatva átélni a célbeérkezés örömét! Ez mindenkinek egytől egyig sikerült!

  A csapat nagy része ismét szerepet vállalt a jótékonykodásban, hiszen futásunkkal ezúttal is a Csemete Alapítványt képviseltük, és ezen a délelőttön a mi segítségünkkel is sikerült összegyűjteni több, mint 100 ezer forintot!

  Feltétlenül említést érdemel még a Tárnoki Ütősegyüttes szerepvállalása, hiszen már második alkalommal jönnek és bíztatják a futókat a főváros utcáin! Remek érzés „hazai” muzsikát és tárnoki bíztatás hallani!

  Köszönöm mindenkinek, aki ott volt, futott, drukkolt vagy bármilyen módon részt vett ezen a napon!

  Büszke voltam és vagyok, hogy tárnoki lehetek, hogy tárnoki futó lehetek!

  Aki pedig kedvet kapna a futáshoz…nos nincs is jobb motiváció, mint célba venni a május 12-i Tárnoki Tófutást! Hogy segítsük a felkészülést, ettől a héttől kezdve minden héten keddenként közös futásokat tartunk.

  Találkozó fél 7-kor az Egészségház parkolójában, innen indulunk neki a patakpart mentén a tókörnek! Akinek még ez sok, az se bátortalanodjon el, jöjjön bátran, fusson amennyi és amilyen tempóban jól esik!

  Gratulálok még egyszer mindenkinek, illetve jó felkészülést kívánok!

  Klemné Zabó Ágnes

  BSI Futónagykövet