Bohóc Tárnokon

  587

  Szolnoki Gábor és az Otthon Tárnokon Választási Szövetség Egyesület (OTVSZ) támogatója a Bohócszínház Alapítványnak, amely 2013-ban a “Polgármesterek a gyermekekért’ programsorozat keretében Tárnokra látogatott.

  Délelőtt a Művelődési Házban a támogatást megköszönve ünnepélyes keretek között egy emléklapot adott át az alapítvány képviselője, majd a tárnoki óvodások megtekintették a Bohócszínház ‘A pöttyös bőrönd titka’ című interaktív előadását.

  Szolnoki Gábor polgármester: “Családapaként nem egyszer kellett átélnem, hogy mennyire elesett tud lenni egy kisgyermek a kórházban. Ráadásul nem elég, hogy beteg, még a biztonságot adó szülők sem mindig maradhatnak vele, hisz például a fertőző betegségek esetén, a szülők csak az ablakon keresztül láthatják gyermekeiket. Ilyenkor pedig nagyon jó, ha van egy vidám bohócarc, aki elűzi a félelmet, segít a gyerekeknek megbirkózni a magánnyal és a betegséggel. Épp ezért nagyon tisztelem ezeket a “vidám fickókat” és szívesen támogatom anyagilag is a tevékenységüket. Az pedig, hogy az alapítvány a támogatásért a tárnoki óvodásoknak is ajándékozott egy előadást, csak hab a tortán, nagyon régen hallottam egyszerre ennyi nevető gyermeket.”

  Az előadás pedig arról szólt, hogy minden kisgyereknek és felnőtt gyereknek is legyen egy bohóc barátja, de csak azoknak, akik szeretnek játszani.

  tarnokhir.hu