Pünkösdkor változik a menetrend

    112

    A MÁV-Start Zrt. csütörtökön az MTI-vel azt közölte: a vonatok vasárnap ünnepnapi, hétfőn pedig vasárnapi menetrend szerint közlekednek. A hétvégén a társaság a rendelkezésére álló összes üzemképes járművet elindítja. Azt javasolják az utazóknak, hogy a pénztárak előtti zsúfoltság elkerülése érdekében előre váltsák meg jegyüket az interneten.

    A BKK tájékoztatása szerint vasárnap és hétfőn a budapesti tömegközlekedés járatai az ünnepnapra érvényes menetrend szerint közlekednek. Az ünnepnapokon zárva lesznek a bevásárlóközpontok, ezért az ezeket kiszolgáló járatok nem közlekednek vagy csak rövidített útvonalon. Nem jár ezeken a napokon a 22-es, a 64-es, a 104-es, a 123-as, a 126-os és a 162-es autóbusz, helyettük a 22A, a 64A, a 104A, a 123A, a 126A és a 262-es közlekedik.

    A Volánbusz járatai vasárnap a munkaszüneti napi, hétfőn pedig a hét első munkanapját és iskolai napját megelőző munkaszüneti nap menetrendjének megfelelően közlekednek. A Volánbusz is azt kéri, hogy az utasok előre váltsák meg jegyüket. Hangsúlyozták, hogy más Volán-társaságok ettől eltérően is közlekedtethetik autóbuszaikat, ezért a területileg illetékes társaságnál is ajánlott érdeklődni.

    forrás: MTI