Vasútállomás – A parkolók közti híd

  208

  A vasútállomás előtt két különálló parkoló épült, amelyet a jövőben híd, sőt hidak kötnek össze. Ezeket a hidakat néhány hete elkezdték építeni, aztán a munka hirtelen leállt, a föld és különböző betonelemek viszont ottmaradtak.

  A DSE Konzorcium tájékoztatása szerint a két parkolót összekötő hidak továbbépítése ezen a héten folytatódik. A munka azért szünetelt, mert egy az építést érintő kötelező laborvizsgálatra kellett várni, amelynek az eredménye jó lett, így a munka folytatódhat.

  Amint a hidak építését befejezi a kivitelező természetesen rendet fog rakni,a területen nem marad felesleges anyag – áll a tájékoztatóban.

  „Emellett a park és játszótér vízelvezetése is elkészült. Történt egy tereprendezés,amely során a területet legyalulták és a gödröket feltöltötték, így a kiegyengetett felületről a víz le tud folyni. A park mellett készült egy vízlevezető árok homokfogóval, amely a parkból gyűjti össze a vizet és a parkoló vízelvezetésébe csatlakozik.”

  Reméljük, a kedves autós közösség is hajlandó lassan észrevenni a parkolókat, illetve a megközelítést mutató táblákat és nem a Szív utcában állnak majd meg.

  DSE Konzorcium, tarnokhir.hu