Bál a Savoyban – helyett TÖTE Jótékonysági Bál a felsős iskolában

  292

  Nem a világ megváltását tűzték ki célul, hanem a szűkebb környezetükben próbálnak segíteni. Ilyen összefogásnak voltunk, és voltak részesei azok, akik eljöttek a reményeink szerint már hagyományossá váló, másodszor megrendezett Tűzoltó Bálunkra november 23-án. Kockázatos bált hirdetni egy válságos időszakban, akkor, amikor számos család megélhetése se biztosított és a gazdasági életben szereplők lehetőségei is szűkülnek, de bíztunk a tárnoki lakosok és vállalkozók jóindulatában. Nem csalódtunk! 111 vendég tisztelte meg jelenlétével az eseményt, 70 feletti felajánlás, ajándék érkezett, melyeket tombolahúzás keretén belül lehetett megnyerni. Egyesületünk tagjai már kora reggel az iskola aulájában gyülekeztek, a tantermekből elegendő széket, és asztalt kihordva előkészíteni a „terepet”. Este nyolc óra tájban a közönség is megérkezett jól felszerelve finom enni- és innivalókkal. Volt itt minden, mi szemnek és szájnak ingere: a rántott hústól a pogácsáig, a jófajta bortól az házi pálinkáig. A talpalávalót a City duó és Máté nosztalgia disco-ja biztosította. A Tárnokfit edzője, György Ildikó által vezetett Zumparadise együttes fergeteges bemutatója emelte az este hangulatát. Éjfél körül került sor a tombola lebonyolítására. A felajánlott ajándékok kiosztása után hajnalig tartó vigadalom következett. Túl azon, hogy remekül szórakoztunk, táncoltunk, ettünk és ittunk, a belépőjegyek megvásárlásával és a tombolajegyekből befolyt összeggel sikeresen támogatták a résztvevők egyesületünk működését. Köszönjük a Tárnoki II Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskola vezetőségének, hogy biztosította a helyet.

  ##IMG17829## Támogatóink: Tárnok Nagyközség Önkormányzata, Tárnoki Köz-Ért Kft., Lupi BT, Boti Attila dohánykereskedő, Andrea Szépségszalon, Fekete Zsolt gyógymasszőr, Coop Sarokház, EURO Kuckó, dr. Zilahy András, Power Food Kft, Drobnyi József, Örökzöld Nyugdíjasklub, Viki Coop közért, Hujber Attila őstermelő, Bonako Kft, Tubi Caffé, Borsa és Társa Tejtermék kereskedelem, Hermes, Bánki Pékség, KóPé közért, TárnokFit, Czabajszki autógumi, Tárnoki Karate Klub, Mága Zoltán hegedűművész, Gerti Cukrászda, BaCz Kft, Szolnoki Gábor, Paluzeli Team Kft, Benkő Család, dr. Mihályi Család, Bódi József, Sárosi Tamás.

  Minden támogatónknak, felajánlónak és tisztelt családjának ezúton is köszönjük felajánlásaikat! Kívánunk nekik és minden kedves vendégünknek sikerekben gazdag boldog új évet. 2014-es bálunkon újra találkozunk!

  A Tárnoki Önkéntes Tűzoltó Egyesület megbízásából írta: Marozsán József beosztott tűzoltó és gépjárművezető

  forrás: TÖTE