Indul a bölcsődeépítés

  110

  A szerződést Tárnok nevében Szolnoki Gábor polgármester látta el kézjegyével.

  Szolnoki Gábor, polgármester: „A néhány éve megszületett ötlettől mára jutottunk el a starthoz. Végre Tárnok legfiatalabb lakói számára is meg tudjuk teremteni a napközbeni ellátást, így a szülőknek, édesanyáknak a munkaerőpiacra való visszatérés lehetőségét. Reméljük, az építés a reményeink, várakozásaink szerint haladhat és pár hónap múlva átadhatjuk az épületet a gyerekeknek.”

  A kivitelezésre meghívásos közbeszerzési eljárás keretében kiválasztott cég, az Eco System Hungary Kft., amelynek gyakorlata van gyermekintézmények építésében. Ahogy azt Pap Attila ügyvezető a tarnokhir.hu kérdése elmondta, a tervek alapján funkcionális, praktikus épület lesz a bölcsőde és remélik, hogy az építés során nem lesznek hátráltató tényezők, így mielőbb átadhatják az épületet a gyerekeknek.

  A közbeszerzés során találkozott az önkormányzat és a kivitelező „zöld szemlélete” is:

  „Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani. Ennek érdekében szem előtt tartjuk és fejlesztjük a szervezeti kultúránkat, a vevő- és környezetközpontú szolgáltatási szemléletet, a szakértelmet, az egyéni és csoport szintű tudást. Ez mind szolgáltató partnerként, mind munkáltatóként a szociális felelősségünk is egyben.

  Szolgáltatásunk több mint piaci csere, együtt kívánunk működni a környezettudatos családokkal, fenntartható fejlődést támogató közintézményekkel.

  Legfőbb törekvésünk az építőiparban élen járni a jövőtudatos és környezettel kiegyensúlyozott gondolkodással. Ezeket szem előtt tartva nem lakásokat, hanem harmonikus otthonokat, nem intézményeket, hanem munkakörnyezet, ergonomikusan működtethető közösségi tereket építünk.” (ecosystemkft.com)

  tarnokhir.hu