Tisztelt Tárnokiak! Április 6. vasárnap: Választás előtt állunk

  145

  Négy évvel ezelőtt sorsdöntő választás részesei lehettünk, új rendszerváltással erős felhatalmazást kapott az országtól a Fidesz-KDNP pártszövetség.

  Az elmúlt négy esztendő politikai, gazdasági értékelését megtették már helyettünk is a médiákban, és mindenkinek megvan a maga véleménye arról, miért szükséges részt venni a parlamenti választásokon.

  Természetesen az első és legfontosabb dolog az, hogy a választáson részt kell vennünk mindannyiunknak, mindenkit arra kérek, éljen ezzel a jogával!

  Ez számomra is természetes kötelesség, mert így tudom személyes cselekedetemmel is támogatni azt, amit a választásokon keresztül szeretnék elérni.

  Gazdasági kérdésekben különböző elvek és gyakorlatok mérettetnek meg. A világban szétnézve többféle iskola többféle módszere képes jó eredményekre. A hatalom gyakorlásában sincs egységes recept a világban, minden esetben kizárólag az eredmény az, ami számít, ami alapján megítélhető egy módszer sikeressége.

  Az eredményességet pedig leginkább, legközvetlenebbül saját magunk, a saját környezetünkben ítélhetjük meg, számomra ezért a legfontosabb értékelő szempont az, mi történt az elmúlt négy esztendőben Tárnokon, és az, hogy milyen terveink vannak a jövőre.

  2010-től, a Fidesz-KDNP kormányzásának kezdetétől új lendületet kapott az önkormányzati szféra is, olyan négy esztendő van mögöttünk, ami a helyi fejlesztések tekintetében Tárnok történetében példa nélküli.

  A kormányzati intézkedésekkel együtt biztos a gazdasági helyzetünk, a biztonság pedig jó alap a jövő tervezésére. Ezért ma már Tárnok 15-20 éves fejlesztési terveit is kidolgoztuk.

  A vágyainkból, terveinkből viszont csak akkor lehet valóság, ha a mindenkori kormányzati, központi elképzelés és akarat továbbra is ország építő partnerként tekint ránk. Saját életünk tervezésében is a biztonságot, a folyamatosságot keressük, ez pedig különösen igaz egy település életére.

  Tárnokon biztos jövőt tervezni csak úgy lehet, ha az ország jövője is biztos és jól tervezhető, ehhez pedig erős felhatalmazásra van szükség.

  Az ország sorsát, Tárnok sorsát is szem előtt tartó emberként ezért megyek szavazni, és azon a napon mindenkit erre bíztatok!

  Szolnoki Gábor

  polgármester