Elindult az előnevezés a tófutásra

  164

  X. Tárnoki Tófutás és Sportnap Aki május 11-én, az idei tizedik Tárnoki Tófutáson maga szeretné beosztani az idejét, és nem sokat várakozni a nevezési pultnál, már online nevezhet a versenyre. Főleg, hogy a verseny a 13 km-es távja a  29. Wizz Air Budapest Félmaraton felkészülési versenye is, így várhatóan sok futó érkezik az ország más pontjairól is.

   

  Tárnok önkormányzatának támogatása lehetővé teszi, hogy az ország egyik nevezési díjak tekintetében legolcsóbb versenyén vehessen részt mindenki, aki felkészült egy-egy táv lefutására. A szervezők emellett 500 Ft kedvezményt biztosítanak valamennyi tárnoki nevezőnek. (A nevezési díjból fedezik a chipes időmérést, minden indulónak egy emblémázott pólót, frissítőket és egy úgynevezett futócsomagot is.) Nevezni ide kattintva lehet.

  A jubileumi tófutás különlegessége, hogy egy új távon, 26 kilométeren is kipróbálhatják magukat az indulók. A tárnokiaknak pedig segíthet a felkészülésben, ha részt vesznek a keddenként az Egészségház elől 18.00 órakor induló közös edzéseken is.

  Az edzésekről, illetve a versenyről részleteket a Tárnoksprint Sportegyesület honlapján találnak.

   

  forrás: Tárnoksprint Sportegyesület