300-nál több előnevező a Tófutásra

  72

  Rajt 2013-ban Már csak a helyszínen lehet nevezni a X. Tárnoki Tófutásra, az előnevezések feldolgozása tart. Ezek alapján rekordszámú futóra számít a rendező Tárnoksprint SE.

  „Volt olyan év, amikor még 200 futó sem tette meg valamelyik távot, most pedig már az előnevezők száma is több háromszáznál” – mondta el a tarnokhir.hu kérdésére Klemné Zabó Ágnes, Tárnok futónagykövete. „Jó is, hogy ennyien vették igénybe az elektronikus bejelentkezést, mert ezzel a szervezők munkáját is megkönnyítik. Egy biztos, vasárnap mindazok, akik a helyszínen szeretnének nevezni, legkésőbb nyolcra érjenek ki, különben lehet, hogy lekésik a rajtot!”

  Ahogy azt megtudtuk, a tárnoki iskolások is készülnek a versenyre – egyre több osztály adja le közösségi jelentkezését, amiért a szervezők köszönetet mondanak a II. Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskola pedagógusainak. A felmérések szerint a legnépszerűbb tán idén is a 2,7 km-es kis kör lesz, de ahhoz képest, hogy a 26 km-es távot idén hirdették meg először, azon is szép számmal indulnak futók és a szervezők reményei szerint az óvodás futáson is sok kicsi vesz majd részt.

  A verseny egyébként 9.30-kor közös bemelegítéssel kezdődik.

   

  tarnokhir.hu