IDÉN IS YOURS TRULY TÁRNOKON

1702

Idén immár hatodik alkalommal veszünk részt a Yours Truly elnevezésű országos és nemzetközi futós programon. Ez egy finn kezdeményezésű sportakció az év leghidegebb időszakában (január utolsó vasárnapján). A kiírás értelmében fussunk bárhol ahol kedvünk van, a lényeg a FUTÁS… és ezzel máris részesei leszünk ennek a virtuális versenynek illetve megmozdulásnak! Erre hívlak hát titeket… s, remélem Ti is hívtok, buzdítotok ezen a napon futásra másokat is!

Találkozó: január 28. vasárnap
Helyszín (“rajt/cél”): Tárnoki Művelődési Ház (2461. Tárnok, Fő u. 43)
Indulás: 9.00-kor (gyülekező 8.45-től)

Bár a hivatalos Yours Truly távjai 25 és 50 km, természetesen örömmel várunk mindenkit, aki ettől eltérő távot futna a rövidtől egészen a hosszúig!!!! 

Távok:
6km: Tárnok kör (Tárnok Művelődési Ház és Könyvtár – Dózsa György út – Rákóczi út – Hazatérők útja – Berki – Tárnoki Művelődési Ház és Könyvtár)
17km: Tárnoki Művelődési Ház és Könyvtár – Pusztazámor – Sóskút – Tárnoki Művelődési Ház és Könyvtár
25km: Tárnoki Művelődési Ház és Könyvtár – Pusztazámor – Sóskút – forduló + frissítés 12,5km-nél – majd vissza


A közös indulás előtt egy csoportképpel kezdünk, illetve egy listára felírjuk, ki hány kilométert fut, és ezt fogom összesíteni! Meglátjuk, aznap hány km-t futunk össze Tárnokon! Igazi csapatmunka lesz!

Futás előtt-után a Művelődési Házban lehet majd melegedni, teázni, frissíteni, megvárni egymást… egyszóval bandázni.

FONTOS: ez nem verseny, nincs nevezési díj, nincs profi szervezés… „csupán” lelkes futók generálta közös örömfutás-edzés!

Várlak szeretettel Titeket! Mindenkit!

Klemné Zabó Ágnes
Tárnok Sprint SE.