Szikra Tábor 2021. Együtt sikerülhet

476

SZIKRA NAGYKÖVET vagyok! Büszkén vállalom a címet és a sok munkát, ami vele jár. Sokan kérdezték mi a motivációm, hiszen nem vagyok érintett! Valóban nincs autizmussal élő gyermekem, nem ütközöm ebből adódóan falakba. Viszont a probléma létezik és megoldás kell! Ha mindenképpen motivációt kell megjelölni…akkor az a boldog gyermek! Van tárnoki érintett, nem is egy…hogy a táborozás élményét ők is átélhessék, ezért harcolok jelenleg!

„Először is és mindenekelőtt – gyerek vagyok. Autizmussal élek. Elsősorban nem „autista” vagyok. Az autizmusom a teljes személyiségemnek pusztán egy része. Nem határozza meg, milyen ember vagyok. Gondolkodó, érző, sokféle tehetséggel megáldott lény,”

„Próbáld az autizmusomat nem egy képesség hiányaként, hanem egy másfajta képességként felfogni. Ne az autizmus húzta határokat nézd, hanem a sok jót, amit kaptam tőle.”

/Ellen Notbohm: Tíz dolog amit minden autizmussal élő gyermek szeretné, ha tudnál/

Egy autista gyermeknek esélye sincs egy nyári táborra! Mert nem szerveznek neki! Egy “sima” táborba nem mehet, mert nem fogadják! Sok olyan szülővel beszéltem, akik konkrétan nemleges választ kaptak. Speciális igényeik vannak ezeknek a gyermekeknek! De igényük és joguk is van táborozni, élményeket szerezni! Az autista gyermek, elsősorban gyermek! Aki autizmussal él! Ezt sokan elfeledik! Ne engedjük!

A Szikra Tehetséggondozó Egyesület tábort szervez. A TI segítségetekkel 60 autista gyermeknek lesz felejthetetlen élménye idén nyáron.

SZIKRA TÁBOR 2021.
Az autista gyerekek is szeretnének táborozni!
De ezt nem biztosítja nekik senki!
Kezünkbe vesszük idén is a sorsukat!
Idén 60 autista gyermeknek szeretnénk ingyenes specifikus tábort biztosítani!
Meghívnál egy csoportot fagyizni?
SEGÍTSÉGEDDEL TELJESÜL AZ ÁLOM-TÁBOR!

https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/szikra-tabor-2021-2208

12 csoport
1 csoportban 5 gyerek
1 csoporthoz 1 gyógypedagógus és 2-4 segítő