Könyvtár tájékoztatója

115

Kedves Olvasó!

A Könyvtár várja sok szeretettel az olvasóit! Kicsiket, nagyokat, régi jó és lelkes új olvasóit egyaránt.

A hatályos szabályozás értelmében a Könyvtár csak védettségi igazolvánnyal látogatható! Kérem, ezt tartsuk tiszteletben, a kollégák ellenőrizni fogják belépés előtt (nem is tehetnek mást).

A dolgozók között vannak, akik még nem rendelkeznek védettséggel, (mert csak egy oltást kaptak, vagy még nem kerültek sorra) ezért tisztelettel kérem a látogatókat, hogy a dolgozók védelme érdekében viseljenek az épületben szájmaszkot! Él a 10 fős szabály, tehát egyszerre maximum ennyi fő tartózkodhat az intézményben! Erre is fokozottan figyelni fognak a munkatársak!

Továbbra is lehetőség van az “AblakosKönyvtárra”! Csatlakozunk sok Könyvtárhoz abban, hogy megtartjuk ezt a veszélyhelyzetben jól működő és népszerű kölcsönzési formát! Ami azt jelenti, hogy továbbra is vállaljuk könyvcsomagok összekészítését és az ajtóban kiadjuk, nem kell bejönni.

Egyeztetés: 06 23 749-772, tarnokikozossegiszinter@gmail.com

Elérhető a Könyvtár állományának katalógusa! Könnyen kezelhető kereső felület. Tartalmazza az állományban lévő könyveket. A linkre kattintva érhető el. http://0563.netlib.hu/katalogus

Nagyon nehéz ez a helyzet mindenki számára, kérem megértésüket, türelmüket és főként együttműködésüket!

Köszönettel: Könyvtár