Plüssakció indul Gergőért Tárnokon is

  565

  “Nem elveszett játék vagyok. Rád vártam” – aki ezzel a felirattal talál egy plüssállatot a városközpontban, illetve a lakótelepen, ne lepődjön meg: önkéntesek szerveznek jótékonysági akciót a négy és fél éves érdi kisfiú, Gergő megsegítésére.

  A pünkösd hétfőn kezdődő plüssakciót Vizvári Jutka önkéntes és segítői szervezik: a játékok új gazdáit arra kérik, támogassák Gergő kezelését (erről bővebben itt írtunk). 

  “Mivel Te találtad meg ezt a plüssjátékot, az élet Téged választott lehetséges segítőnek egy kisgyermek történetében. Gergő, négy és fél éves érdi kisfiú, aki lélegeztető gépen van és otthon ápolják a szülei. Izomgyengeséggel született, ezen kívül volt egy agyvérzése. Csecsemőkori agyi bénulása van,  hallás- és látássérült, tavaly januárban pedig kiderült, hogy epilepsziás is. Szülei egy olyan terápiára gyűjtenek, amelynek költsége kb 1 millió forint, és javíthatna a kisfiú állapotán. Kérünk, lehetőséged szerint támogasd Gergőt, hogy minél előbb megkaphassa a terápiás kezeléseket.

  Gergő édesanyjának számlaszáma:

  Kiss Imola Tünde, Raiffeisen Bank
  Számlaszám: 12020304-00696284-00200001
  Közlemény: adomány”

  – olvasható a plüssökhöz mellékelt levélben.

  A szervezők köszönettel fogadják a plüssállatokat is, hogy minél többet kihelyezhessenek az akció keretében. A felajánlásokat itt várják.