Kedves Olvasók!

  95

  Szubjektív szolgálati közleményt osztok meg Önökkel.

  A Tárnoki Tények újságunk sajnos egyre többe kerül, a papír ára – a nemzetközi piacon – az utóbbi két hónapban 80 százalékkal emelkedett. Nagyon nagy szükségünk van a hirdetésekre és hálásak vagyunk a régi és rendszeres hirdetőinknek, ezért az újságban is változtattam a hirdetések szerkezetében, illetve felteszem ide, az olvasói csoportba is azokat a hirdetéseket, amelyek több mint egy éve futnak fél vagy egész oldalon.

  Önöket is kérem, ha valamire szükségük van, elsősorban a hirdetőink közül válasszanak szolgáltatót.Kérem, amennyiben nem érdekli, vagy zavarja, görgessen tovább, illetve azt is kérem, hogy ebbe a csoportba semmilyen más hirdetést ne tegyenek. DE. Ha van jó történetük szolgáltatókkal, tudnak róla hogy egy vállalkozó segít a rászorulókon vagy időseken, gyerekeken, azt osszák meg itt, ebben a közösségben is.

  Lapunkat az érdi Rózsa Nyomda állítja elő (erdirozsanyomda.hu, telefon: 06-23-373-657 e-mail: info@rozsanyomda.hu), nekik is nagyon hálás vagyok. Mindig a legjobb minőségben, precízen, rövid határidővel, nagy odafigyeléssel dolgoznak. Szívből ajánlom, vegyék igénybe szolgáltatásaikat.

  Kérem ajánlják honlapunkat és a Tárnoki Tények olvasói csoportot ismerőseiknek, barátaiknak, írjanak, ötleteljenek, javasoljanak az újsággal kapcsolatban. Köszönöm ha olvassák a lapot, a bejegyzéseket és ha reagálnak is.

  Bartos Csilla