Vissza nem térítendő támogatás napelemre

  315

  Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva – RRF-6.2.1. –

  A pályázat lehetőséget nyújt az országos átlagot el nem érő jövedelmű, saját tulajdonú ingatlannal rendelkező magánszemélyek számára, hogy vissza nem térítendő támogatással lakóépületeiket megújuló energiaforrással lássák el, illetve energiahatékonysági korszerűsítést hajtsanak végre.

  Király Antal hajdúszoboszlói pályázatíró, projektmenedzser jelentkezett a polgármesternél, hogy kedvező feltételekkel megírja, menedzseli a pályázatot a következő konstrukcióban:

  “30 éves szakmai tapasztalatom alapján kidolgoztam egy olyan pályázatírói struktúrát, melynek alkalmazásával az érintett családok is eredményesen részt tudnak venni ezen a pályázaton úgy, hogy nem kell rendelkezniük egyetlen forinttal sem, és semmilyen kockázatot nem kell vállalniuk! Az üzleti modell lényege, hogy a pályázatíró irodám díjmentesen elkészíti és beadja a pályázatot egy megbízási szerződés keretén belül. A nyertes pályázatok menedzselését is én végzem meghatalmazás alapján, így a pályázónak az adatszolgáltatáson kívül nincs más teendője, azt pedig elektronikus úton intézzük, nem szükséges a személyes találkozás.

  A pályázók csak a nyertes pályázatok után fizetnek sikerdíjat, de az nem terheli meg a családi költségvetést, mert a pályázat megvalósításával a családoknak havi 40-50 ezer forint megtakarítása keletkezik. A szokásos sikerdíj a támogatási összeg 7-10%-a, de ezt nem egy összegben kell megfizetnie a nyertes pályázónak, hanem mindössze havi 20.000,- Ft.-os részletekben!”

  Akit érdekel a pályázat a  www.napelempalyazat2021.webnode.hu honlpon vagy a 30/3454724-es telefonon érdeklődhet.