Giro d’Italia Tárnokon: Figyelemre méltó programok és színes installációk!

953

Ebben az évben Magyarországon startol az országúti kerékpárverseny egyik legjelentősebb körversenye, a Giro d’Italia. A háromnapos sportrendezvény holnap, azaz május 6-án kezdődik. A verseny első szakasza (Budapest-Székesfehérvár-Visegrád) Tárnokot is érinti, így az ezzel kapcsolatos útlezárások is: a 6-os, M6-os érintett szakasza, és a 7-es útvonalakat a tervek szerint 10:50 és 13.30 között zárja le a rendőrség és a szervezők. Az útlezárásokkal kapcsolatban még több információt ITT olvashatnak!

Mindeközben Tárnok is készül erre a nem mindennapi eseményre, ugyanis a Majomszigeten több fellépővel is találkozhatnak a kerékpárversenyre érkező szurkolók (köztük lesz a Tárnoki Hajtóka Közhasznú Egyesület): a Tárnoki II. Rákóczi Ferenc Sportiskola Általános Iskola tanulói (Rock and Roll táncbemutató) és a Tárnoki Ütősök (Riha Emil vezetésével). A mezőny pedig 12:30 és 13:00 óra között halad át Tárnokon.

De este sem leszünk program nélkül, ugyanis a Heinrich Antal Ház egy óriási after party-val készül, olyan fellépőkkel, mint a Kozmix, a Groovehouse, DJ Thomx és DJ Dominique. Kapunyitás este 19:30-kor! A program pedig ingyenes!

Giróra fel!

(Kép forrás: hvg – https://hvg.hu/cegauto/20220505_giro_d_italia_lezarasok)